Close

Marijana Tošev

HR konsultant i trener, rukovodilac odeljenja Edukacije

"Ono što je u poslovnom svetu danas potrebno kako bismo efektivno, efikasno i produktivno radili jeste širok spektar veština i znanja, koji se svakim danom povećava i usložnjava. Najvažniji trenutak u jednoj obuci, po mom mišljenju, jeste onaj kada učesnik osvesti da nešto što uči može da primeni u raznim oblastima svog života i rada, i kada to zaista i uradi.

Svest o mogućnosti primene onoga što smo naučili, videli, čuli, je onaj motivacioni faktor koji svi u sebi treba da pronađemo kako bismo oko sebe stvorili harmoničnu, svrsishodnu, činodejstvenu, dobru i ispravnu platformu, koja nas same, naše okruženje i tim u kom radimo vodi ka uspehu". 

Biografija

Marijana Tošev, diplomirani psiholog, diplomirala je na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu. Trener je, HR konsultant i CEB SHL Certified user u Valor Akademiji i vodi odeljenje Edukacije. Prethodno je 10 godina provela na funkciji Menadžera Centra za obuku i razvoj, sektora Ljudskih resursa u Vojvođanskoj banci - NBG Group  gde je pokrivala oblasti selekcije kadrova, kao i oblast  obuke i razvoja zaposlenih. Razvija programe obuka koje odlikuje visoka upotrebna vrednost i brza primenljivost u radnom okruženju. Veliki broj učesnika na seminarima koje izvodi su zaposleni na srednjem nivou menadžerskih pozicija, kao i zaposleni iz linije prodaje. U sklopu svog predavačkog iskustva razvila je i obučila veliki broj novih trenera.   

Povratak na vrh stranice