Close

Napredna upotreba Excel alata

Sistemsko podizanje znanja na individualnom i institucionalnom nivou

Sistemska edukacija donosi povećanje stepena efikasnosti kompanije. Praktičnom primenom usvojenih veština i naprednih alata kreiraju se namenski i fleksibilni izveštaji prema unapred definisanim standardima. Stvorićemo okruženje i sistem koji će biti sposoban da prepozna nedostatke postojećih izveštaja, formira nove procese kako bi izveštavanje bilo pouzdano i informativno za korisnike. Na taj način stvaramo podlogu za adekvatno donošenje odluka.

Individualni ciljevi sistemske edukacije

Doprinosi suštinskom podizanju nivoa znanja i veština u oblastima u kojima je učesnik usko specijalizovan pre svega kroz prezentovanje novih alata, studija slučaja i velikog broja praktičnih primera. Sa druge strane, učesnik dobija znanja i veštine i u onim oblastima u kojima nije usko specijalizovan. Ovo omogućava učesnicima drugačiju perspektivu, ukazuje na nove vrednosti i na kraju daje celovit pristup sopstvenim zaduženjima.

Institucionalni ciljevi sistemske edukacije

Od presudne važnosti za uspešno funkcionisanje jednog sistema jeste adekvatno integrisanje njegovih delova.

Sistemska edukacija je custom-made proizvod dakle u potpunosti se prilagođava potrebama jednog sistema, što smatramo jednom od najvećih vrednosti koje ona donosi. Sistemska edukacija ne samo da podiže znanja i veštine na individualnom nivou već i institucionalno integriše sektore i njihove različite percepcije posla. Iz ovih razloga savetujemo da sistemskoj edukaciji prisustvuju učesnici iz različitih sektora a koji blisko sarađuju i upućeni su jedni na druge.

Povratak na vrh stranice