Close
29. Februar 2016.

Program edukacije za MSP

Valor Akademija je sačinila program edukacije koji se bavi problemom ograničenog pristupa malih i srednjih preduzeća izvorima finansiranja zbog nedoslednog kvaliteta finansijskog planiranja i upravljanja.

Program se bavi finansijskim planiranjem i upravljanjem u jednom širem smislu, i obuhvata sve važne aspekte u svetu finansija. Takođe, program ukazuje na načine kako da vlasnici malih i srednjih preduzeća bolje objasne svoje poslovne aktivnosti i poslovne potrebe bankama, i pokažu da li imaju kreditnu sposobnost što znatno povećava spremnost banaka da pruže finansijsku potporu u poslovanju.

Kontinuirani program edukacije "Upravljanje finansijama za mala i srednja poduzeća" – namenjen je zaposlenima u malim i srednjim preduzećima koji su uključeni u proces donošenja finansijskih odluka i strategija i saradnju sa finansijskim tržištem. Takođe, ovaj program se bavi problematikom dostupnosti i stvarnog korišćenja finansijskih proizvoda i usluga kroz povećanje transparentnosti i komunikacije između finansijskog sektora (banke) i malih i srednjih preduzeća.

Više o programu i načinu prijave pogledajte OVDE.

 

Pogledajte sve vesti
Povratak na vrh stranice