Close
2. Decembar 2016.

Uspešno završen Valor Kup 2016

Tradicionalna bankarska simulacija Valor Kup koji Valor Akademija organizuje u proteklih 10 godina završen je u četvrtak 01. decembra. Učesnici su tokom četiri dana takmičenja pokazali hrabru i istrajnu borbu a pobednički trofej kao najbolja banka odnela je Erste banka Podgorica dok je najbolji pojedinac predstavnik Sparkasse banke Makedonija.

Valor Kup je održan od 28. novembra do 1. decembra u prostorijama hotela Majestic. Učesnici ovog regionalnog bankarskog takmčenja bili su u prilici da koristeći CESIM Bank simulaciju razviju poslovne veštine i iskuse rad u konkurentnom okruženju koje je realno ali istovremeno oslobođeno rizika. Vođeni idejom da ljudi najbolje uče kroz rad i primenu, učesnici su iskusili potencijal koji koriste savremene svetske finansijske institucije.

Ovogodišnji Kup je doneo dva pobednika: najbolji timski rezultat postigli su predstavnici Erste banke Podgorica Saša Kovačević, Aleksandar Šćekić i Luka Pavlićević. Najbolji pojedinačan rezultat postigao je predstavnik Sparkasse banke Makedonija Ivan Jovanovski.

Valor Akademija čestita svim učesnicima na odličnim rezultatima i pokazanom znanju i taktici koji su potrebni za vođenja banke!

Povratak na vrh stranice