Close
17. Mart 2016.

Uvek je zadovoljstvo biti gost Erste Group

Trening: Kreditna analiza i strukturiranje plasmana

Tokom 11. i 12. marta bili smo gosti Erste Bank Montenegro i zajedno smo radili na temi kreditne analize i strukturiranja plasmana. Dvadesetak kolega iz Erste Banke upoznalo se sa veštinama adekvatnog strukturiranja kreditnog zahteva. Takođe, trudili smo se da kroz različite primere što bolje analiziramo i razumemo različite potrebe klijenata, kao i tokove novca u preduzeću.

Učesnici su bili motivisani da upoznaju što više komponenata kreditnog posla i pokazali su interesovanje za uspešnim načinima usklađivanja finansijskog u odnosu na poslovni model preduzeća. U nastavku treninga, kroz praktične primere, učesnici su uvideli mogućnost primene materijala na individualnim klijentima, kao i na portfolio nivou, što je od velike koristi prilikom donošenja menadžerskih odluka u banci, kako u okviru biznis linije, tako i među sektorima.

Jedan od učesnika obuke istakao je na sledeći način vrednosti obuke: „Ulazi se u suštinu problema, prikazan je potpuno drugačiji pristup pitanjima koje smo razmatrali. Odlično je objašnjenje i vrlo efektno“. U još nekim od komentara navedeni su sledeći benefiti: „Predavač poseduje bankarsko iskustvo i lako shvata naša pitanja i nedoumice. Dosta praktičnih primera sagledanih iz oba ugla (banka/klijent) su mi pomogla da dobijem ideju kako restrukturirati postojeću izloženost klijenata kroz poslovni i finansijski model“.

Pogledajte sve vesti
Povratak na vrh stranice