Close

Aktuelne teme

Seminari

Budite proaktivni i gradite pozitivan odnos prema svom usavršavanju kroz posebno dizajnirane teme koje prezentuju naši eksperti iz regiona. Ove teme prate moderna tržišna kretanja i pružaju odgovor na poslovne izazove podsećajući da lično usavršavanje i razvoj traju tokom čitavog života.

Saznajte više

Profesionalni sertifikati

Profesionalni sertifikati

Program Priprema za polaganje ispita CFA Level I jasno ukazuje da prepoznajemo ulaganje u znanje i veliku, globalnu ulogu koju ima ovaj program u oblasti finansija i portfolio menadžmenta.

Saznajte više

Sistemska edukacija

Sistemska edukacija

Sistemska edukacija predstavlja kontinuirano ulaganje u znanje i kompetencije zaposlenih kao i u napredak same institucije. Pored razvoja znanja i veština koji podiže individualnu vrednost učesnika sistemska edukacija podiže i institucionalnu vrednost sa ciljem da ove vrednosti integriše u korporativnu celinu.

Saznajte više

Simulacija poslovanja

Profesionalni sertifikati

Naše poslovne simulacije pružaju platformu za razvoj kompetencija učesnika. Kroz interaktivan, prikaz učesnici donose odluke o poslovanju organizacije i ostvaruju određene rezultate.

Saznajte više

Aktuelne teme za 2016. godinu

Ovi seminari su namenjeni učesnicima iz finansijskog sektora i privrede. Teme prate aktuelnosti iz oblasti finansija, bankarstva i prava i koncipirane su u formatu od jednog ili dva radna dana.

Sistemska edukacija

Programi se izvode u trajanju od 6 do 9 meseci, namenjeni su finansijskom sektoru i privredi i u potpunosti su prilagođeni potrebama svakog pojedinačnog klijenta. Sistemska edukacija predstavlja celovit pristup nizu tema koje zaokružuju određenu oblast. Cilj obuke je da unapredimo individualne vrednosti učesnika u kontekstu znanja i razumevanja procesa i da ih uspešno integrišemo u jedinstvenu celinu. Na taj način ceo sistem, bilo da se radi o banci ili preduzeću, postiže visoku operativnost i efikasnost.

Ekspertski tim

Prikaži sveSakrij sve Interni ekspertski tim Eksterni ekspertski tim

Kontaktirajte nas

AdresaMaglajska 24, 11000 Beograd Telefon+381 11 3282 080
Povratak na vrh stranice