Close
30. Decembar 2015.

Valor Kup 2015-Regionalno bankarsko takmičenje

Od 30. novembra do 3. decembra u prostorijama hotela Majestic održan je Valor Kup. Učesnici ovog regionalnog bankarskog takmčenja su bili u prilici da koristeći CESIM Bank simulaciju razviju poslovne veštine i iskuse rad u konkurentnom okruženju koje je realno ali istovremeno oslobođeno rizika. Vođeni idejom da ljudi najbolje uče kroz rad i primenu, polaznici su mogli da ouče potencijal koji koriste savremene svetske finansijske institucije.

Kroz CESIM Bank simulaciju učesnici su imali prilike da steknu znanja o front i back office funkcijama banke kao i suštinsko razumevanje njihove interakcije i povezanosti a sve u sklopu konkurentnog poslovnog okruženja - tržišta. Na taj način simulacija bankarskog poslovanja doprinosi stvaranju korporativne kulture koja je zasnovana na holističkom pristupu - posmatranju organizacije kao celine.

Dodeljene su dve nagrade, za najbolje individualno dostignuće kao i nagrada za najbolju banku. Dobitnik u prvoj kategoriji je Aleksandra Milošević ispred Alpha Bank Srbija, dok je Sparkasse Banka Makedonija postigla najveći grupni rezultat.

Utisci učesnika:

Saznanje da konačni rezultat poslovanja banke podjednako značajno zavisi i od drugih segmenata bankarskog poslovanja, a ne samo od sektora kojima pripadamošto se prirodno razvija kao stav tokom rada u banci.
Dušan Žunić (Erste Banka AD Podgorica)

Sva predavanja su bila veoma dobro osmišljena i na sjajan način prezentovana učesnicima. Pored toga, teme su bile odlično obrađene zahvaljujući predavačima koji su duboko u materiji koju su prezentovali tokom seminara.
Miloš Nestorović (Alpha  Bank Srbija)

Prednost seminara su predavanja predavaca koji imaju iskustvo iz prakse. Bilo je efektno vidjeti kako odredjene odluke uticu na poslovanje banke, profitabilnost u razlicitim trzisnim uslovima.
Merima Isaković (Raiffeisen Bank d.d. BiH)

Pročitajte više o simulaciji poslovanja ovde.

Povratak na vrh stranice