Close
 • Od 28 novembra do 1. decembra u prostorijama hotela Majestic održaće se Valor Kup, simulacija bankarskog poslovanja. Učesnici ovog regionalnog bankarskog takmčenja će biti u prilici da koristeći CESIM Bank simulaciju razviju poslovne veštine i iskuse rad u konkurentnom okruženju koje je realno ali istovremeno oslobođeno rizika. Vođeni idejom da ljudi najbolje uče kroz rad i primenu, polaznici će se susresti sa načinom rada koji koriste savremene svetske finansijske institucije.

  Pogledajte sve vesti
 • Tradicionalna bankarska simulacija Valor Kup koji Valor Akademija organizuje u proteklih 10 godina završen je u četvrtak 01. decembra. Učesnici su tokom četiri dana takmičenja pokazali hrabru i istrajnu borbu a pobednički trofej kao najbolja banka odnela je Erste banka Podgorica dok je najbolji pojedinac predstavnik Sparkasse banke Makedonija.

  Pogledajte sve vesti
 • Euromoney Learning Solution i Valor Akademija organizuju prvi zajednički trening u našem regionu pod nazivom Improving Board Effectiveness, koji će se održati od 20 do 13 marta 2017..

  Pogledajte sve vesti
 • Valor Akademija je u periodu od 18 do 20 avgusta održala trodnevni trening za zaposlene Vojvođanske banke. Trening Napredna finansijska analiza sa praktičnom primenom na studijama slučaja je održan u trening centru Banke na Paliću.

  Pogledajte sve vesti
 • Tokom maja i juna radili smo zajedno sa zaposlenima banke Intesa na strukturiranju kreditnog limita i finansijskoj analizi. Cilj obuke je bio da se podigne nivo znanja i tehnika koji su potrebni za pravilno strukturiranje kreditnog limita. Tokom obuke, učesnici su imali prilike da se upoznaju sa naprednim tehnikama analize i strukturiranja finansijskog duga, uvažavajući principe boniteta i otplatnog kapaciteta dužnika.

  Pogledajte sve vesti
 • Napredna finansijska analiza za zaposlene NLB banke Podgorica. Ovaj trening je ukazao na važne elemente za procenu i analizu potreba klijenata, adekvatne strukture plasmana kao i za upravljanje tokovima novca.

  Pogledajte sve vesti
 • Zajedno sa zaposlenima NLB Montenegro banke radili smo na upoznavanju Emocionalne inteligencije. Obuka je imala višestruke ciljeve: razvoj ličnosti učesnika obuke, postizanje bolje atmosfere u timu, bolje sagledavanje različitosti saradnika i usmeravanje svih različitosti ka istim ciljevima koje organizacija ima postavljene u sklopu šire slike poslovanja.

  Pogledajte sve vesti
 • Zaposleni u prodaji se svakodnevno susreću sa različitim izazovima i zahtevima klijenata. Zaposlenima u prodaji Lovćen osiguranja predstavili smo širu sliku prodajnog procesa i ukazali na različite faktore koji utiču na uspešnost prodaje kao i na načine uspešnog rešavanja situacija u procesu prodaje, a sve to kroz veliki broj praktičnih primera i vežbi.

  Pogledajte sve vesti
 • Trening napredna finansijska analiza održan je 22 i 23 marta u prostorijama Valor Akademije. Treningu su prisustvovali učesnici iz tri zemlje iz regiona: Srbije, Bosne i Crne Gore.

  Pogledajte sve vesti
 • Tokom 11. i 12. marta bili smo gosti Erste Bank Montenegro i zajedno smo radili na temi kreditne analize i strukturiranja plasmana. Dvadesetak zaposlenih kolega iz Erste Banke upoznalo se sa veštinama adekvatnog strukturiranja kreditnog zahteva.

  Pogledajte sve vesti
 • 'Web guru Awards' pravi razliku između dobrog i izvanrednog sajta. Njihova nagrada je zaštitni znak izvrsnosti i Valor Group sa ponosom nosi njihov bedž kojim smo svrstani u sam vrh kvaliteta u dizajnu.

  Pogledajte sve vesti
 • 29. Februar 2016.

  Program edukacije za MSP

  Valor Akademija je sačinila program edukacije koji se bavi problemom ograničenog pristupa malih i srednjih preduzeća izvorima finansiranja zbog nedoslednog kvaliteta finansijskog planiranja i upravljanja.

  Pogledajte sve vesti
 • Banke sve više rade na jačanju njihovog odnosa sa klijentima. Ulažući u edukaciju klijenata, stvaraju pouzdano zajedničko partnerstvo. Valor Akademija je odgovorila na tu potrebu, i u saradnji sa USAID Business Enabling Project-om, razvila je program kontinuirane edukacije na temu upravljanja finansija za mala i srednja preduzeća.

  Pogledajte sve vesti
 • 7. Februar 2016.

  Aktuelne teme u 2016

  Želite da pratite novine u finansijama? Želite da usavršavate svoje kompetencije? Za vas su učenje i usavršavanje putovanje a ne destinacija? Ako je odgovor pozitivan, na pravom ste mestu. Pogledajte koje smo teme izdvojili za 2016. godinu.

  Pogledajte sve vesti
 • Treningom o strukturiranju duga 22. i 23. januara u Beogradu, završen je program edukacije "Finansijski menadžment za mala i srednja preduzeća". Na ovom dvodnevnom treningu je učestvovalo 15 vlasnika i menadžera malih i srednjih preduzeća. Petar Tomić, ekspert Valor Akademije, je kroz diskusiju, primere iz prakse i studije slučaja predstavio tipove struktura, kao i načine praćenja, odnosno izveštavanja o dugu.

  Pogledajte sve vesti
 • Valor Akademija je u petak, 15. januara u Beogradu, održala trening na temu planiranja i budžetiranja. Na treningu je učestvovao veliki broj predstavnika malih i srednjh preduzeća, uglavnom vlasnika i menadžera. Predavač Ivana Višnjić, ekspert Valor akademije, učesnicima je predstavila značaj i vrednost koje procesi planiranja i budžetiranja imaju na uspešno poslovanje preduzeća.

  Pogledajte sve vesti
Povratak na vrh stranice